Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânar. Cântăreața deja l-a înlocuit pe toyboy-ul ei cu un alt bărbat

Madonna s-a despărțit de iubitul cu 35 de ani mai tânar. Cântăreața deja l-a înlocuit pe toyboy-ul ei cu un alt bărbat
Citeste mai mult despre: Madonna, despartire,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
La 63 de ani, Madonna iubește și se desparte la fel că în tinerețe. După patru ani de relație cu dansatorul ei, Ahlamalik Williams, artista se pare că și-a găsit un nou iubit.

În ultimele zile, Madonna a tot fost văzută în compania unui nou bărbat, la fel de tânăr ca și cel de care tocmai s-a despărțit. Paparazzii i-au fotografiat de câteva ori la restaurant.

Sursa foto: PROFIMEDIA

În ceea ce îl  privește pe fostul, cântăreața s-a despărțit amical de acesta, iar apropiații spun că nu diferența de vârstă a fost cauza despărțirii. Totuși una din cele mai recente postări ale Madonnei pe rețelele de socializare lasă să se înțeleagă altceva.

“Karma spune: când cineva din viață ta nu este bun pentru tine, Dumnezeu îl va folosi să îți facă rău până când devii suficient de puternic să îl lași să plece”, a scris Madonna.  

Apropiații celor doi susțin că problemele au apărut în timpul lockdown-ului, când au stat foarte mult departe unul de celalalt. “Ea era mereu ocupată, lucra la o biografie, muzică nouă și avea grijă și de familie. Lucrurile au fost incerte între ei. E multă dragoste acolo, dar au hotărât să se despartă”.
 

Cele mai tari idei de Paște pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!