Madonna s-a filmat în cadă la 61 de ani, filosofând despre coronavirus

Madonna s-a filmat în cadă la 61 de ani, filosofând despre coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus, baie, cada, goala, Madonna,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Martie 2020
Data actualizare: 22 Martie 2020
Regina muzicii pop s-a autoizolat la domiciliu pentru a sta departe de amenințarea coronavirus. Madonna le-a oferit fanilor o ipoteză interesantă despre COVID-19, direct din cada băii sale.

Madonna trăiește de mai mulți ani în Portugalia, unde s-a refugiat de politica „absurdă” a administrației Trump. Cu 1.600 de cazuri confirmate și 14 decese în țara de adopție, Madonna s-a refugiat în baie, de unde a transmis fanilor ei proprile gânduri despre boala care seceră oamenii cu miile în lume.

Ăsta-i adevărul despre COVID-19, nu-i pasă cât de bogat, celebru, amuzant, inteligent ești, unde locuiești, câți ani ai, ce povești grozave poți să spui. Este marele nivelator. Și ceea ce este îngrozitor la el este și ceea ce este minunat la el. Ceea ce este îngrozitor la el este că ne-a făcut egali în multe feluri, iar ceea ce este minunat la el este că ne-a făcut egali în multe feluri”, a spus Madonna.

Artista a surprins pe toată lumea cu locul în care a decis să filosofeze, dar și cu corpul ei apetisant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Regina muzicii pop a lăsat să se înțeleagă că dacă oamenii nu respectă împreuă aceleași reguli, „întreaga barcă” se va scufunda, iar noi odată cu ea.

Citește și: Madonna, dezamăgită de un articol din New York Times Magazine: „M-a făcut să mă simt violată”

Cu o zi în urmă, Madonna posta un filmuleț făcut la ea acasă, în care le arăta fanilor ei cum se întreține corporal în timpul izolării la domiciliu.

Alături de ea era și iubitul, dansatorul Ahlamalik Williams, care e cu 36 de ani mai tânăr. Cei doi locuiesc împreună, după ce părinții dansatorului au fost de acord cu relația lui cu Regina muzicii pop.

Fotografii: Getty Images/@madonna/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ce face Corina Caragea în izolare la domiciliu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies