Madonna și fiica ei, Lourdes Leon, selfie însoțit de comentarii acide și răutăți pe Instagram

Madonna și fiica ei, Lourdes Leon, selfie însoțit de comentarii acide și răutăți pe Instagram
Lourdes Leon și mama ei, Madonna. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 17 Aprilie 2021
O poză, considerată de mulți adorabilă, în care apar o mamă celebră și fiica ei nonconformistă, a stârnit multe discuții în mediul online. Madonna și fiica ei, Lourdes Leon, au făcut un selfie care rezumă cam ce simte una pentru cealaltă.

Aproape că nu mai există inițiativă a starurilor care să nu fie contestată de cei care le urmăresc în mediul online. Madonna și fiica ei, Lourdes Leon, nu fac excepție când vine vorba de a fi „taxate” public pentru tot ce fac. Un inocent selfie postat pe Instagram a fost comentat intens din cauza felului în care Lourdes a apărut în fotografie.

Fiica Madonnei, care are 24 de ani, a ales să nu-și mai epileze părul de la subraț, cum obișnuia și mama ei în tinerețe. Din această cauză, fanii Madonnei au considerat că imaginea distribuită de cele două este „dezgustătoare”.

Și-a îndepărtat părul de pe față, picioare și brațe doar pentru a-și păstra părul la subraț. Ce sens are asta??”, a comentat cu răutate cineva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Unii dintre internauți au considerat că nu se cade să critici pe cineva pentru alegerea de a fi diferit.

Pe bune? Această fotografie frumoasă cu o mamă frumoasă alături de superba sa fiică, iar voi nu puteți vorbi decât despre părul ei de la subraț? Haide..”, a scris altcineva, dezgustat de interesul exagerat manifestat de oameni față de felul în care arată cei din jur.

Postarea a strâns, totuși, peste 700.000 de aprecieri pe Instagram și peste 166.000 de like-uri pe Facebook. Cele două protagoniste nu au răspuns la răutăți.

În ciuda alegerii de a nu-și epila părul de pe brațe și de la subraț, Lourdes Leon apare des în ședințe foto incediare, care sunt apreciate de mulți fani.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies