Un veteran de razboi ajuns cersetor a avut parte de surpriza vietii sale. Ce s-a intamplat dupa ce un iluzionist i-a rupt pancarta

Un veteran de razboi ajuns cersetor a avut parte de surpriza vietii sale. Ce s-a intamplat dupa ce un iluzionist i-a rupt pancarta
Citeste mai mult despre: cersetor, magician, om al strazii, trucuri,
Data publicarii: 03 Ianuarie 2015
Data actualizare: 03 Ianuarie 2015
Vetreranul de razboi Alan McCracken a facut parte din armata americana mai bine de sase ani, insa dupa ce a fost eliberat barbatul a inceput sa aiba mari probleme cu banii si a fost nevoit sa renunte la casa si sa cerseasca pe strazile din Las Vegas.

Atunci cand celebrul magician Rob Anderson a aflat povestea lui Alan, acesta s-a decis sa-i faca o surpriza veteranului. Rob a intrat in vorba cu cersetorul si i-a cerut pancarta prin care omul ii indemna pe trecatori sa-l ajute cu bani.

Sub privirile uimite ale lui Alan, magicianul a rupt cartonul in bucati, apoi i-a facut cea mai frumoasa surpriza veteranului de razboi.

Clipul publicat pe YouTube a devenit viral, strangand peste 3 milioane de vizualizari in cateva zile. Internautii au remarcat si cat de calm si prietenos a reactionat Alan atunci cand magicianul a inceput sa rupa cartonul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies