Maisie Williams (Arya Stark) și-a găsit un hobby neașteptat după Urzeala tronurilor: „Am avut o revelație”

Maisie Williams (Arya Stark) și-a găsit un hobby neașteptat după Urzeala tronurilor: bdquo;Am avut o revelație
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Mai 2019
Una dintre cele mai surprinzătoare apariții din Urzeala tronurilor, Maisie Williams, a descoperit o nouă plăcere după terminarea serialului.

Maisie Williams nu e atât de fioroasă în viața de zi cu zi. Actrița, care a jucat rolul „cuțitarei” Arya Stark, a dezvăluit că și-a descoperit o nouă pasiune după serial. Noul hobby nu are nicio legătură cu abilitățile ei din film, ci e o îndeletnicire peste care a sărit în copilărie, din cauza filmărilor.

Am avut o revelație. Cred că m-am născut să fac păpuși. Vreau să aibă mânuțe drăgălașe și degete minuscule și costume din piele pe care să le cos pe ele”, a spus actrița într-un interviu acordat publicației SSENSE.

Citește și: Cum a ajuns Nathalie Emmanuel să joace rolul Missandei în Urzeala tronurilor. „Am avut de ales”

Actrița a dezvăluit că a fost influențată de un film de animație horror, Coraline, care este filmul ei preferat.

„Știi partea aceea de la începutul filmului Coraline, în care creeză acea păpușă? Aceea e partea mea preferată din film. (…) Acolo sunt și păpuși cu fața mea, dar nu e același lucru. Vreau să fac propria păpușă Blythe. Vreau să încep să torn fețe și să fac hăinuțe care să se închidă cu șireturi sau fermoar. Vreau să fie omuleți, ca oamenii reali, cu piele”, a mai spus Maisie Williams.

Actrița în vârstă de 22 de ani a debutat ca actriță în serialul Urzeala tronurilor. Prestația din cele opt sezoane i-a adus o avere considerabilă, datorită salariului încasat pentru fiecare episod în care a apărut. Vezi AICI câți bani a câștigat Maisie Williams pentru aparițiile în Urzeala tronurilor.

În acest an, actrița britanică filmează pentru pelicula The New Mutants, o producție Marvel. Filmul urmează să fie lansat în aprilie 2020.

Vezi și:

FULLSCREEN
Maisie Williams (Arya Stark) și-a găsit un hobby neașteptat după Urzeala tronurilor: „Am avut o revelație”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO