Majda Aboulumosha face nuntă? Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „O să mă vedeți în rochie albă”

Majda Aboulumosha face nuntă? Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: O să mă vedeți în rochie albă
Citeste mai mult despre: Majda, Majda Aboulumosha, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 11 August 2022
Data actualizare: 11 August 2022
Majda Aboulumosha, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, a făcut noi dezvăluiri despre viața sa personală. A fost cerută în căsătorie, iar acum se gândește serios la viitor! Ce spune despre marele eveniment?

Majda Aboulumosha are 34 de ani și se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV. A reușit să își construiască o carieră de succes, iar acum se bucură de atenția miilor de fani, nerăbdători să afle cât mai multe detalii din culisele aparițiilor sale de senzație.

Majda trăiește, probabil, cea mai frumoasă perioadă din viața ei, căci are alături o fetiță minunată și un partener de viață care îi aduce zâmbete în fiecare zi.

Majda a fost cerută de soție

Chiar dacă partenerul ei a cerut-o de soție, Majda recunoaște că nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Crede mult în iubire și fără certificatul de căsătorie, motiv pentru care a și anunțat că nu știe când își va face apariția pentru prima oară în rochie de mireasă.

„Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Majda, despre relația cu partenerul de viață

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit, pentru sursa citată anterior, faptul că partenerul ei de viață i se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile, chiar dacă nu au pășit până acum în fața altarului.

„Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”, a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram/Majda Aboulumosha

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!