Maluma îndrăgostit de o celebră actriță de telenovele mexicane

Maluma îndrăgostit de o celebră actriță de telenovele mexicane
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 04 Iulie 2018
Data actualizare: 04 Iulie 2018
Declarațiile care au făcut senzație în presa internațională. Maluma recunoaște că a avut o dragoste platonică în adolescență, pentru una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din Mexic.

Cu siguranță cu toții am avut în adolescență un idol sau o persoană față de care am avut o dragoste platonică, însă este normal, se întâmplă în viața oricărui adolescent. Celebrul cântăreț Maluma a recunoscut recent că și el a avut parte de o astfel iubire când era mult mai tânăr.

Foarte puține persoane au avut ocazia de a-și cunoaște idolul din copilărie, însă columbianul a făcut și un dans pasional cu femeia de care susține că a fost îndrăgostit. Artistul a avut ocazia de a colabora cu celebra actrița și cântăreața de origine Mexicană, Thalia. Cu ceva timp în urmă aceștia au colaborat la realizarea piesei "Desde esta noche", unde au avut ocazia de a se cunoaște mai bine.


Maluma recunoaște că a fost îndrăgostit de aceasta când era mai mic într-o declarație pentru seria Growing Up Latino din portalul Bilboard. "Thalia era o bombă! În telenovela Sărmana Maria eram îndrăgostit de ea".

În momentul colaborării, Maluma nu a făcut publică această informație poate pentru a evita punerea într-o postura neplăcută a cântăreței care este căsătorită și mamă a doi copii. Pe de altă parte, când aceștia doi s-au cunoscut, Thalia avea frumoasa vârstă de 44 de ani.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies