Mamă a patru copii, Kim Kardashian a mărturisit că a fost foarte aproape de moarte în timpul sarcinilor

Mamă a patru copii, Kim Kardashian a mărturisit că a fost foarte aproape de moarte în timpul sarcinilor
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, copii, familie, nastere,
Data: 15 Decembrie 2019
La cei 39 de ani, Kim Kardashian spune că cea mai mare împlinire pentru ea e să fie mamă, cu toate că recunoaște că a fost la un pas de moarte în timpul sarcinilor.  
Într-un video prezentat de publicația britanică Daily Mail, starul a povestit că în timpul sarcinii cu North, prima ei fiică, a fost diagnosticată cu toxemie, o problemă care poate cauza moartea. După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin cinci operaţii.

"Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni", a povestit Kim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stormi loves my Psalmy so much!

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

A mărturisit că naşterile au fost experiențe grele şi de aceea a avut nevoie de mame-surogat pentru fiica Chicago, de un an şi fiul Psalm, de şapte luni. 
 
După prima naștere, placenta, care ar fi trebuit să iasă cu bebeluşul, a rămas în uter şi a continuat să crească. O astfel de situație poate provoca moartea mamei.
 
Kim a insistat  însă să rămână din nou gravidă, cu un embrion îngheţat, iar Saint a venit pe lume. Însă vedeta a trecut prin aceeaşi sarcină toxică, soldată cu cele cinci operații.
 

Kim Kardashian este căsătorită cu Kanye West din luna mai a anului 2014. Primul lor copil, North, a venit pe lume în anul 2013. Al doilea copil, Saint, a venit pe lume în 2015, în timp cel de-al treilea copil al cuplului, Chicago, s-a născut în luna ianuarie a anului trecut, iar Psalm în mai 2019.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI URMĂRI MATERIALE SPECIALE CU VEDETELE PREFERATE:


FOTO: GETTY/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Kim
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies