Mama actriței Mila Kunis a fost împotriva relației cu Ashton Kutcher

Mama actriței Mila Kunis a fost împotriva relației cu Ashton Kutcher
Citeste mai mult despre: Mila Kunis, Ashton Kutcher, mama,
Data publicarii: 26 Iulie 2018
Data actualizare: 26 Iulie 2018
Mama actriței Mila Kunis a fost șocată și uimită când actrița a dezvăluit pentru prima oară că se întâlnește cu crush-ul ei din copilărie, Ashton Kutcher. 

"I-am spus mamei mele că ne întâlnim. Ne-am îndreptat spre Laurel Canyon și apoi i-am zis că trebuie să se îmbărbăteze pentru când va auzi că ies cu Ashton Kutcher", a declarat Mila Kunis pentru Dax Shepard's Armchair Expert.

Mila crede că mama ei a lansat niște zvonuri false despre divorțul lui Ashton cu Demi Moore și despre faptul că bărbatul i-a fost infidel fostei sale soții:"Tocmai ce ieșise dintr-un divorț și cred că au existat o mulțime de concepții greșite despre acest lucru. Deoarece el este un om discret și respectuos, nu a declarat nimic și a lăsat oamenii să creadă în acestea."

"Am intrat într-o relație transparentă unul cu celălalt, așa că am știut de fiecare dată când greșeam și cine eram. Am reușit să ne acceptăm așa cum suntem."

Mila Kunis l-a întâlnit pentru prima oară pe Ashton Kutcher când era adolscentă și au devenit colegi în serialul That's 70 Show
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies