Mama Cleopatrei Stratan, Rodica Stratan, apariție discretă la nunta fiicei

Mama Cleopatrei Stratan, Rodica Stratan, apariție discretă la nunta fiicei
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus „DA” în fața părinților și prietenilor apropiați. FOTO: @cleopatrastratan
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
Mama ocupă un loc special în viața Cleopatrei Stratan, însă artista i-a respectat acesteia dorința de a rămâne în afara reflectoarelor. Rodica Stratan a privit emoționată momentul în care fiica ei și-a luat „ziua bună”, ca mireasă, de la toți membrii familiei.

Pavel Stratan și-a condus fiica la altar în cea mai frumoasă zi din viața ei, pe 14 august. Acolo aștepta, Olimpia Sanda, mama lui Edward Sanda. Rodica Stratan a preferat să rămână în plan secund și să nu se afișeze la fotografiile oficiale.

Părinții artistei din Republica Moldova au fost și martori ai logodnei fiicei cu Edward Sanda, omul pe care micuța Cleo l-a așteptat „o veșnicie”.

Departe de obiectivele fotografilor, Rodica Stratan a fost martoră tăcută a celui mai emoționant moment din viața fiicei. 

Mama artistei și-a stăpânit cu greu lacrimile, care l-au învins pe Pavel Stratan, un socru mic în culmea emoțiilor. Vezi VIDEO AICI!

Cu câteva zile înainte de cununia fiicei lor, Pavel Stratan i-a dedicat soției câteva versuri emoționante.

Vezi mai multe poze de la cununie în GALERIA FOTO de mai jos!

Într-un interviu mai vechi, Cleopatra Stratan a mărturisit motivul pentru care mama ei iese atât de rar în public.

Relația mea cu mama e la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă. Și noi i-am respectat dezicia. Ea, oricum, e peste tot cu noi, indiferent unde plecăm”, a spus Cleopatra Stratan în interviul acordat creatorului de conținut online Dorin Galben.

Cleopatra Stratan, în vârstă de aproape 19 ani, s-a căsătorit la 14 august cu Edward Sanda, la Snagov, după o relație de aproape 3 ani.

Fotografii: @cleopatrastratan

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies