Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă

Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă
Citeste mai mult despre: 50 Cent, Daphne Joy,
Data: 19 Iulie 2019
Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent, și-a etalat formele armonioase pe plaja din Miami, unde a mers împreună cu Sire, fiul său în vârstă de 6 ani și cu prietenul acestuia. 

Modelul în vârstă de 32 de ani a optat pentru un costum de baie negru din două piese și o cămașă transparentă în aceeași culoare, care i-au pus în evidență trupul.

Aceasta nu a fost intimidată de paparazzi, ba chiar a vrut să se asigure că îi vor surprinde în fotografii posteriorul tonifiat, așa că nu s-a ascuns niciun moment.

Daphne pare să fie foarte protectivă cu copiii, fiind surprinsă când, în mod evident, le spunea să nu se îndepărteze. Frumoasa filipineză și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare pătrați și și-a lăsat buclele rebele libere pe tot parcursul zilei.

Frumoasa mămică a fost surpinsă de catre paparazzi ieșind singură din apă, oferindu-le prilejul de a o fotografia într-o ipostază senzuală. Se pare că Daphne a întors toate privirile de pe plajă datorită frumuseții sale exotice.

Daphne și 50 Cent au păstrat legătura și se înțeleg foarte bine, în ciuda faptului că au o avut o relație plină de peripeții. Cei doi organizează împreună zilele de naștere ale lui Sire și rapperul încă o consideră pe mama copilului său sexy. 

50 Cent și Daphne au început relația în anul 2011 și, doi ani mai târziu, a venit pe lume copilul lor, Sire.

Modelul a mai avut o relație amoroasă cu Rob Kardashian și, recent, cu Jason Derulo.


Foto: Profimedia

Vezi și: 


FULLSCREEN
Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO