Mama lui Dan Bălan, în costum de baie la 61 de ani. Cât de bine arată moldoveanca

Mama lui Dan Bălan, în costum de baie la 61 de ani. Cât de bine arată moldoveanca
Citeste mai mult despre: mama lui Dan Balan, Ludmila Balan,
Autor: Doina Goanta
Data: 01 August 2019
În urma cu mai bine de 10 ani făcea furori în emisiunea lui Catalin Măruță, însă nimeni nu mai știe nimic de ea. Totuși, Ludmila, mama lui Dan Bălan, este o prezență destul de activă pe rețelele de socializare.

“Tanti Ludmila”, așa cum este ea cunoscută în Republica Moldova, a devenit celebră în țara ei după ce a prezentat o emisiune pentru copii. În România, moldovanca a ajuns cunoscută prin intermediul fiului ei, Dan Bălan. 

Frumoasă, carimatică și sexy, Ludmila a devenit imediat îndrăgită și la noi. În urmă cu mai bine de zece ani, Ludmila Bălan avea apariții periodice în emisiunea lui Catalin Măruță.

În vârstă de 61 de ani, Ludmila arată la fel de bine că întotdeauna. Simpatica moldoveancă e urmărită de fanii ei pe Instagram, acolo unde postează aproape zilnic imagini sexy. 

Vedeta din Moldova și-a impresionat admiratorii cu imaginile în costum de baie. Ludmila are un trup de invidiat. 

Tanti Ludmila a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje de la tv din Republica Moldova. 

 „Eu m-am căsătorit în anul trei de facultate. Noi nu avem nici masă, nici scaun, nici lingură, nimic. Trăiam într-o cămiruță în cămin, 2/2”. S-a născut și Dănuț în acea cămiruță mică de cămin. Nu aveam nimic, iar de mașînă – nici pomeneală” povestea mama lui Dan Bălan într-un interviu. 

„Eu am început să lucrez în televiziune când Dănuț avea un an. Eu aram atunci anul patru de facultate, câștigasem concursul pentru crainici și m-am angajat pentru jumătate de program. A fost foarte greu – copil, televiziune și studii la universitate, la zi. A fost cumplit de greu”, a mai spus mama lui Dan Bălan.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Vezi mai jos un material cu Anna Lesko:

FULLSCREEN
Mama lui Dan Bălan, în costum de baie la 61 de ani. Cât de bine arată moldoveanca
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO