Mama lui Doru Antonesi de la “Land of Jokes” a crezut ca show-ul “Romanii au talent” este o continuare a rubricii “Politicienii au talent”

Mama lui Doru Antonesi de la  Land of Jokes  a crezut ca show-ul  Romanii au talent  este o continuare a rubricii  Politicienii au talent
Duminica, 27 februarie, emisiunea “Land of Jokes” a revenit la Pro Tv. Gasca vesela continua aventurile pe taramul umorului, iar avanpremiera concursului “Romanii au talent”, lansata sezonul trecut prin rubrica “Politicienii au talent”, face din nou haz de abilitatile nestiute ale conducatorilor.

In prima editie, juriul format din Emil Constantinescu (Doru Antonesi), Bianca lui Bote (Paula Chirila) si Ion Iliescu (Cristian Gretcu), secondat de prezentatorii Flo (Silviu Petcu) si Mircea Geoana (Bogdan Cotlet), in sfarsit acceptat in emisiune, a privit cu ochi critic performantele politicienilor.

Primii care au deschis noul sezon au fost Romica Ponta (Doru Parcalabu) si Crin Palade (Cosmin Selesi).

Si pentru ca sezonul trecut zambetele au fost asigurate si de evolutiile mai mult decat haioase ale politicienilor, umoristii de la ”Land of Jokes” recunosc ca show-ul trebuie sa mearga mai departe. ”Daca tot am lansat avanpremiera celui mai tare concurs, ne-am gandit sa facem o concurenta serioasa emisiunii de vineri seara “Romanii au talent”, ca sa vedem cine-s mai talentati: politicienii sau restul romanilor”, recunoaste Silviu Petcu.

La randul lui, Doru Antonesi povesteste amuzat ca mama sa a urmarit cu sufletul la gura competitia ”Romanii au talent”, dupa care i-a telefonat si l-a avertizat ca rubrica de la ”Land of Jokes” ”Politicienii au talent” a fost transformata la Pro Tv intr-un adevarat show.  

 

FULLSCREEN
Mama lui Doru Antonesi de la “Land of Jokes” a crezut ca show-ul “Romanii au talent” este o continuare a rubricii “Politicienii au talent”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO