Mama lui Gheboasă, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care l-a abandonat: „Am fost amarâtă, umilită”

Mama lui Gheboasă, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care l-a abandonat: Am fost amarâtă, umilită
Citeste mai mult despre: Mama lui Gheboasă, gheboasa,
Data publicarii: 23 Februarie 2023
Data actualizare: 23 Februarie 2023
Gheboasă, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai noii generații, a avut un trecut umbrit de evenimente traumatizante. Mama sa l-a abandonat la naștere, tatăl său se afla la închisoare, iar el a ajuns să crească într-un orfelinat. Tânărul artist a povestit dramele prin care a trecut, iar acum mama sa biologică a ieșit în public și a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare!

Mulți tineri din România îi ascultă muzica și îi cunosc povestea, căci Gheboasă și-a povestit dramele din copilărie de fiecare dată când a avut ocazia, inclusiv în emisiunea lui Cătălin Măruță. A fost abandonat la naștere și a crescut în plasament, pentru că tatăl său era la închisoare. Apoi, a venit să locuiască alături de bunica lui într-un cartier din Târgoviște, numit Șerpărie. 

„Mama mea cred că nu m-a vrut, mama mea biologică. Da, eu am cunoscut-o, pentru că tatăl meu mereu îmi spunea: „Mergi la ea să o cunoști, pentru că o să ajungi la vârsta mea și o să-ți pară rău, pentru că nu știi cine este mama ta cu adevărat, că nu știi nimic despre ea. Eu am văzut-o și când eram mic. Bunica mea din partea ei venea la mine la orfelinat. De fiecare dată când era ziua mea, nu așteptam bomboane, ci așteptam să vină mama să mă vadă. Nu doream nimic special de la ea, dar ea niciodată nu venea acolo, chiar dacă stăteam la 15 minute de mers pe jos. Dar nu vreau să o atat, eu o respect, pentru că mi-a dat viață și din cauza ei eu sunt aici, alături de tine, astăzi”, a spus Gheboasă în emisiunea lui Măruță.

Toate aceste mărturisiri au ajuns și la urechile mame sale biologice, care a ieșit public și a făcut o serie de afirmații cutremurătoare.

Mama lui Gheboasă, adevărul despre trecutul artistului

Femeia s-a filmat recent pe TikTok, acolo unde și-a spus partea de poveste. Din cauza faptului că nu avea posibilități financiare și nimeni nu o primea cu el, deci nu îi putea oferi nimic, femeia a decis să îl ducă într-un centru de plasament.

Pe TikTok i-a reproșat lui Gheboasă că o condamnă prea mult pentru ceea ce a făcut și că nu înțelege nici acum faptul că, la vremea respectivă, nu avea alte variante.

@paparazzi_tiktok0 #foryou #fypシ ♬ original sound - Paparazzi_tiktok0


Sursă foto: Instagram/TikTok

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din apa potabilă


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!