Manchester City si Real Madrid au remizat aseara in meciul transmis de PRO TV!

Manchester City si Real Madrid au remizat aseara in meciul transmis de PRO TV!
Data publicarii: 27 Aprilie 2016
Data actualizare: 27 Aprilie 2016
Manchester City si Real Madrid au remizat aseara in prima semifinala a acestui sezon UEFA Champions League, transmisa in direct de PRO TV.

Meciul a fost urmarit de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:46 - 23:37. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 22:18, a reunit aproape 1.9 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, meciul a fost lider de audienta, obtinand 8.8 puncte de rating si 22.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.5 puncte de rating si 13.9% share.

Prima repriza a gasit cele doua echipe extrem de prudente, cele 45 de minute fiind lipsite de ocazii de gol. Jucatorii de peste 1 miliard de euro din prima semifinala UEFA Champions League au iesit mult mai motivati de la vestiare, Aguero avand prima mare ocazie a partidei in minutul 46, cand a sutat putin peste spatiul portii. Cea mai mare ocazie a meciului a venit, in minutul 70, din partea lui Jesecare, care a trimis cu capul in bara transversala a echipei adverse.

Diseara, de la 21:45, dupa Ferma vedetelor, telespectatorii au bilete la meciul tur dintre Atletico Madrid – Bayern Munchen. Cele doua echipe se dueleaza tot in semifinalele UEFA Champions League.

Joi seara, PRO TV a pregatit telespectatorilor cele mai bune locuri la semifinalele UEFA Europa League! Imediat dupa Atletico Textila, de la 22:00, PRO TV transmite LIVE meciul tur dintre Villarreal si Liverpool!

Bucurati-va de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies