“Manipulatorul, nespălata și durul”. Postarea surprinzătoare făcută de Emil Rengle

Manipulatorul, nespălata și durul . Postarea surprinzătoare făcută de Emil Rengle
Data publicarii: 31 Mai 2022
Data actualizare: 31 Mai 2022
Astăzi, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit. Unul dintre concurenții rămași în competiție va fi marele câștigător al premiului de 100.000 de euro.

Între timp, foșii concurenți au ajuns în Republica Dominicană și profită la maximum de timpul pe care îl petrec împreună. Au făcut poze de grup, s-au filmat, au avut și o mică petrecere, dau au făcut și haz de necaz.

Într-un clip recent postat de Emil Rengle, alături de el apar Alexandra Duli și Cătălin Zmărăndescu care glumesc pe seama etichetelor pe care le-au primit în tipul show-ului, din partea publicului. “Manipulatorul (Emil Rengle), nespălata (Alexandra Duli) și durul (Cătălin Zmărăndescu)! Ne-am strâns aici ca să facem NIMIC!”, spun aceștia în filmulețul postat pe TikTok.

@emil.rengle si asa au schimbat lumea ???????? @catalinottozmarandescu @DULI ALEXANDRA ✨ #foryou ♬ The Powerpuff Girls (Theme Song) [VGR Holiday Remix] - Powerpuff Girls & VGR

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă pentru titlul de Survivor România 2022

Alex Delea. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Cine va fi campionul unei competiții de senzație? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi, de la 20:30, începe FINALA!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!