Marcel Pavel, probleme financiare: "Am ajuns la fundul sacului"

Marcel Pavel, probleme financiare: Am ajuns la fundul sacului
Citeste mai mult despre: Marcel Pavel, bani, marturisiri,
Data publicarii: 21 Aprilie 2021
Data actualizare: 29 Aprilie 2021
Se pare că pandemia i-a adus lui Marcel Pavel numai necazuri, mai multe chiar decât altora.

Întâi a  fost infectat cu noul coronavirus. Deși s-a luptat pentru sănătatea sa în spital, mulți l-au pus la zid că ar fi luat bani să spună că are COVID-19. Mai mult, izolarea l-a ținut departe de concerte și nu a mai avut parte de aceleași venituri. Oricum, cântărețul spune că o duce greu de când a pierdut 40 000 de Euro în urma unor afaceri care nu au avut succes:

 „Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel la o emisiune de televiziune.


În prezent, Marcel Pavel așteaptă să se vaccineze, deși se teme de reacții adverse și spune că e predispus la tromboze. Cu toate acestea, experiența legată de COVID-19 îl face să ia în calcul imunizarea

Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus în vara lui 2020. Cu numai trei zile înainte de a fi internat, solistul își sărbătorea soția, care a împlinit 49 de ani. ”Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria artistul pe pagina personală de Facebook.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.r

 

FOTO: MARCEL PAVEL FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!