Marea defrisare din muntii Bucegi este analizata duminica, la "Romania, te iubesc!"

Marea defrisare din muntii Bucegi este analizata duminica, la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data publicarii: 22 Octombrie 2015
Data actualizare: 22 Octombrie 2015
Romania, te iubesc! aduce in prim-plan neregulile care se petrec in muntii Bucegi, defrisarile masive din zonele protejate de lege, intr-o ancheta realizata de Anca Nastasi, corespondent special Stirile PRO TV.

Anca Nastasi va introduce telespectatorii in culisele unui business murdar: avantul imobiliar din muntii Bucegi, care depaseste orice limita, pornit inca din ianuarie 1990, pe cand inca se tragea la Revolutie. Muntii Bucegi au fost pusi in posesia unor oameni carora nu le pasa nici de natura, nici de turism ci doar de profit, iar bogatia naturala a devenit moneda de schimb in negocierile politice. 

“Autoritati cot la cot cu investitori distrug muntele. Cum au ajuns cele mai frumoase locuri din Bucegi in proprietatea unor oameni influenti si fara scrupule, cum s-au transformat pasunile si padurile in teren intravilan si parcelat, cum s-a defrisat si cum cerceteaza DNA autorii distrugerilor, cum incalca legea tocmai cei alesi sau angajati de noi sa protejeze natura si cat de nefaste sunt efectele pe termen lung, vedeti la "Romania, te iubesc!", a declarat Anca Nastasi.  

Telespectatorii vor vedea care sunt daunele produse de lacomie si lipsa de respect fata de bogatiile naturii duminica, de la ora 18:00, numai la PRO TV. 

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies