Margherita de la Clejani urmează să se întâlnească cu individul care a înjunghiat-o în piept, în plină stradă

Margherita de la Clejani urmează să se întâlnească cu individul care a înjunghiat-o în piept, în plină stradă
Citeste mai mult despre: Margherita de la Clejani, Clejani,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 06 Decembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
Margherita de la Clejani a fost victima unui accident vara aceasta, atunci când un individ care conducea o trotinetă electrică a înjunghiat-o direct în piept. Bărbatul a fost găsit ulterior și dus la Poliție, iar vineri, fiica Clejanilor va avea prima ei întâlnire față în față cu agresorul. Iată ce scrie în hotărârea instanței!

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Aceasta, deși a fost implicată în multe incidente controversate, ultimul dintre ele i-a speriat pe fani. În urmă cu doar câteva luni, bruneta se afla pe străzile din Capitală când un bărbat care circula pe o trotinetă electrică a înjunghiat-o cu un bisturiu în piept. Artista din Clejani nu a fost singura victimă a individului!

Acum, la 4 luni de la agresiune, Margherita și Rădulescu Adrian se vor vedea pentru prima dată față în față, în sala de judecată:

„Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate', au decis judecătorii.

Rămâne de văzut ce pedeapsă o să primească agresorul Margheritei de la Clejani. Unele surse susțin că Rădulescu Adrian ar putea fi sancționat doar cu o amendă penală deoarece infracțiunea comisă a fost catalogată drept faptă de „lovire și alte violențe” și nu ca tentativă de omor.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă', mai spune legea.

Sursă foto: Margherita de la Clejani/Facebook, Arhivă ProTV 

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!