Maria Sharapova, dezvăluiri despre noul său iubit. ”Nu există momente de plictiseală între noi”

Maria Sharapova, dezvăluiri despre noul său iubit.  Nu există momente de plictiseală între noi
Citeste mai mult despre: Maria Sharapova, iubit,
Data: 16 Octombrie 2018
Jucătoarea de tenis din Rusia a recunoscut, în sfârșit, relația cu milionarul britanic Alexander Gilkes.

După o lungă perioadă în care a avut parte de întâlniri romanatice fără semnificație, Maria Sharapova este implicată într-o relație serioasă, cu milionarul Alexander Gilkes. 

Citește și: Deciziile radicale ale Mariei Sharapova

Cei doi sunt împreună de câteva luni și au fost surprinși de paparazzi în diverse ocazii, însă acum Maria Sharapova a recunoscut relația, postând pe contul său de Instagram o imagine cu noul ei iubit.

De altfel, luna trecută, jucătoarea de tenis a acordat un  interviu revistei Conde Nast Traveller, în cadrul căruia a declarat că îi place să călătorească singură, dar când e vorba de vacanțele alături de altcineva, îl preferă pe iubitul ei.

”Iubitul meu, Alexander Gilkes, este cel mai bun companion. Nu există momente de plictiseală când suntem împreună”. 

Alexander Gilkes este un londonez de 38 de ani, proprietarul unei case de licitații de artă la care a lucrat și Prințesa Eugenie, la nunta căreia, de altfel, a participat, săptămâna trecută. Printre prietenii de viță nobilă ai lui Gilkes se numără și prinții William și Harry, alături de care acesta a studiat în timpul facultății.

La începutul carierei, Sharapova a avut o relație controversată că Adam Levine, solistul Maroon 5, cei doi cunoscându-se la petrecerea ei de 18 ani. Despărțirea lor a degenerat într-un proces intentat de cântăreț unei publicații rusești. Aceasta a scris că Maria și Adam s-au despărțit pentru că jucătoarea de tenis obișnuia să critice performanțele sexuale ale iubitului său.

Foto: Getty, Instagram
FULLSCREEN
Maria Sharapova, dezvăluiri despre noul său iubit. ”Nu există momente de plictiseală între noi”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO