Maria Teslaru este incantata ca joaca alaturi de Bebe Cotimanis

Maria Teslaru este incantata ca joaca alaturi de Bebe Cotimanis
Data: 17 Septembrie 2009
Maria Teslaru interpreteaza in serialul de comedie \"State de Romania\" rolul Elvirei Popeanga, sotia lui Marcel Popeanga (Bebe Cotimanis).

Actrita a cordat un interviu in care a vorbit despre rolul pe care il interpreteaza.

Ce ne puteti spune despre personajul pe care il interpretati in "State de Romania"?

Elvira Popeanga, personajul pe care il interpretez in “State de Romania”,  este o femeie abila si persuasiva. Relatia pe care o are cu sotul ei este destul de tensionata, insa ea este rafinata ca mijloace si subtila in actiunile pe care le intreprinde, asa ca stie cum sa-si abordeze sotul, sa obtina anumite lucruri de la el si, intr-un final, sa ajunga intr-o situatie buna.

Este prima oara cand jucati alaturi de Bebe Cotimanis?

Bebe Cotimanis este un actor extraordinar, ii stiu foarte bine rolurile atat din teatru, cat si din film, insa pana acum nu am mai jucat niciodata impreuna.

Cum este colaborarea cu echipa Promance?

Faptul ca fac parte din aceasta echipa este o bucurie pentru mine.  Am vazut cat sunt de seriosi si profesionalisti, atat actorii cat si echipa de productie, si ce lucruri minunate au reusit impreuna. Succesul productiilor Promance vorbeste de la sine despre munca acestei echipe.

Unde va poate vedea publicul pe scena?

Momentan joc in piesa “Burghezul Gentilom” de la Teatrul National, in regia lui Petrica Ionescu, alaturi de o distributie extraordinara: Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole, Maria Buza, Eugen Cristea si Claudiu Bleont.
 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO