Maria Zvinca, printre cei trei finaliști care merg la gala E! People’s Choice Awards din L.A.

Maria Zvinca, printre cei trei finaliști care merg la gala E! People rsquo;s Choice Awards din L.A.
Citeste mai mult despre: Maria Zvinca, People’s Choice Awards,
Data: 05 Noiembrie 2019
Nominalizată la categoria „Romanian Pop Culture Influencer of 2019”, Maria Zvinca va participa împreună cu Adelina Pestrițu și Irina Deaconescu la marea gala E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, la Los Angeles.

Clasată pe locul al doilea prin voturile publicului, Maria s-a aflat în această competiție alături de alți șapte vloggeri printre care BRomania, Laura Giurcanu, Selly și Diana Condurache. 

Citește și: Maria Zvinca, din ”Viața bate vlogul”, dezvăluiri dramatice. A rămas însărcinată la 16 ani

Am fost extrem de flatată și încântată să fiu nominalizată și inițial părea că nu voi avea nicio șansă, mai ales că toți ceilalți erau mai vechi și cu comunități mai mari. Dar am apelat la comunitatea mea să mă ajute și s-a mobilizat. Le-am reamintit zilnic celor care mă urmăresc că îmi doresc să fiu în primii trei și uite că m-au votat până am ajuns pe locul doi. Sunt extrem de fericită și abia aștept să vad ce ne rezervă L.A.-ul”, spune Maria. 

O voce fresh a YouTube-ului românesc, Maria Zvinca s-a împărțit în ultimul timp între munca într-o agenție de publicitate și vlogging. Cu o comunitate de peste 218.000 de abonați pe YouTube, Maria a făcut parte din distribuția reality show-ului „Viata bate vlogul", ce s-a desfășurat la hub-ul TRU, dedicat creatorilor de conținut din diverse domenii, și cares-a difuzat pe www.protvplus.ro. În vârstă de 25 ani, Maria adună sute de mii de vizualizari pe YouTube cu challenge-uri, sfaturi și tutoriale de beauty, fashion și lifestyle, dar și review-uri.

Vezi și: O zi în culisele vloggingului cu Maria Zvinca


 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO