Mariah Carey, dezvăluri șocante. Cu cine și-a înșelat soțul

Mariah Carey, dezvăluri șocante. Cu cine și-a înșelat soțul
Citeste mai mult despre: Mariah Carey, amant,
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 25 Septembrie 2021
În cartea care urmează să apară pe piață, ”The Meaning of Mariah Carey”, artista mărturisește că a avut o aventură cu legenda New York Yankees Derek Jeter în timp ce era căsătorită.

Despre relația amoroasă dintre Mariah Carey (50 de ani) și Jeter (46 de ani) se vorbea de mult timp, însă acum diva a confirmat că aceasta a avut loc în timpul mariajului său cu boss-ul de la Sony Music, Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită între 1993 și 1998. 

Carey a dezvăluit, de asemenea, pentru Vulture, că două dintre piesele ei de pe albumul Butterfly (1997) sunt despre relația ei cu Jeter, ”The Roof” și ”My All”. 

Cântăreața își amintește că l-a cunoscut pe celebrul sportiv la o petrecere, apoi a început să flirteze cu el, prin intermediul mesajelor pe telefon. 

Mulți dintre fanii ei au speculat în trecută că piesa ”The Roof” este despre prima întâlnire secretă a ei cu Jeter, pe acoperișul apartamentul lui din New Yorl. Mai mult, ea a dat și alte detalii, precum faptul că a purtat ”o fustă de piele Chanel” și că au băut șampanie Moet înainte de a se săruta în ploaie. 

”Nu e ca și cum ar fi fost o relație intelectuală intensă și profundă - a fost, mai degrabă, un moment grozav, care s-a petrecut într-un mod divin și m-a ajutat să trec peste viața mea din Sing Sing, plină de reguli și regulamente”, a scris ea.

Aceasta s-a referit la casa în care trăia alături de Mottola cu apelativul Sing Sing, referindu-se la celebra închisoare din SUA. 

Carey a mărturisit că, în timpul căsniciei cu Mottola, simțea că echipa de securitate îi raportează fiecare mișcare a ei soțului ei, la acel moment având impresia că nu va mai scăpa niciodată de el. 

Foto: Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!