Mariah Carey, în război cu fosta dădacă a copiilor ei. Femeia vrea bani de la cântăreață

Mariah Carey, în război cu fosta dădacă a copiilor ei. Femeia vrea bani de la cântăreață
Mariah Carey are probleme de Crăciun. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Mariah Carey, Dadaca, despagubiri,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Decembrie 2019
Data actualizare: 24 Decembrie 2019
Mariah Carey întâmpină Crăciunul cu o citație la tribunal. Fosta dădacă a copiilor ei vrea banii artistei, după ce aceasta ar fi uitat să-i plătească serviciile.

Maria Burgues este femeia care a avut grijă de cei doi copii ai artistei în perioada 2017-2018. Dădaca susține că a fost solicitată să călătorească și să petreacă timp cu copiii ei peste tot în lume, fără a fi plătită.

Conform documentelor depuse la tribunal, citate de TMZ, Mariah Carey nu i-ar fi permis să se bucure de timpul liber prevăzut de legislația din California. Totodată, Maria Burgues susține că a fost solicitată pentru o serie de servicii și comisioane care nu aveau legătură cu munca de dădacă.

La acuzațiile de mai sus, fosta dădacă a adăugat că a fost insultată și înjosită de un bodyguard de-ai artistei, care o trata ca pe o cârpă. 

Citește și: Câți bărbați a avut Mariah Carey până la 49 de ani. „Sunt o mironosiță, în comparație cu altele”

Mariah Carey a răspuns acestor alegații printr-un reprezentant legal, catalogându-le „neîntemeiate”. Artista a precizat că se va apăra în instanță.

Fosta dădacă nu a dezvăluit suma pe care o pretinde de la Mariah Carey, însă susține că ar fi trebuit să fie plătită cu 25 de dolari pe oră în perioada în care a lucrat pentru artistă. La pretențiile salariale pe care le are, fosta dădacă a adăugat și ceva despăgubiri materiale pentru deranjul provocat.

Mariah Carey are gemeni

Mariah Carey s-a căsătorit în aprilie 2008 cu actorul de comedie Nick Cannon. În aprilie 2011, artista a născut gemeni, fată și băiat, prin cezariană. 

În august 2014, cei doi au confirmat că nu mai formează un cuplu. El a fost cel care a depus cererea de divorț, în decembrie 2014.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mariah Carey, in top cu o piesa veche de 23 de ani
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies