Mariah Carey, în război cu fosta dădacă a copiilor ei. Femeia vrea bani de la cântăreață

Mariah Carey, în război cu fosta dădacă a copiilor ei. Femeia vrea bani de la cântăreață
Mariah Carey are probleme de Crăciun. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Mariah Carey, Dadaca, despagubiri,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Decembrie 2019
Data actualizare: 24 Decembrie 2019
Mariah Carey întâmpină Crăciunul cu o citație la tribunal. Fosta dădacă a copiilor ei vrea banii artistei, după ce aceasta ar fi uitat să-i plătească serviciile.

Maria Burgues este femeia care a avut grijă de cei doi copii ai artistei în perioada 2017-2018. Dădaca susține că a fost solicitată să călătorească și să petreacă timp cu copiii ei peste tot în lume, fără a fi plătită.

Conform documentelor depuse la tribunal, citate de TMZ, Mariah Carey nu i-ar fi permis să se bucure de timpul liber prevăzut de legislația din California. Totodată, Maria Burgues susține că a fost solicitată pentru o serie de servicii și comisioane care nu aveau legătură cu munca de dădacă.

La acuzațiile de mai sus, fosta dădacă a adăugat că a fost insultată și înjosită de un bodyguard de-ai artistei, care o trata ca pe o cârpă. 

Citește și: Câți bărbați a avut Mariah Carey până la 49 de ani. „Sunt o mironosiță, în comparație cu altele”

Mariah Carey a răspuns acestor alegații printr-un reprezentant legal, catalogându-le „neîntemeiate”. Artista a precizat că se va apăra în instanță.

Fosta dădacă nu a dezvăluit suma pe care o pretinde de la Mariah Carey, însă susține că ar fi trebuit să fie plătită cu 25 de dolari pe oră în perioada în care a lucrat pentru artistă. La pretențiile salariale pe care le are, fosta dădacă a adăugat și ceva despăgubiri materiale pentru deranjul provocat.

Mariah Carey are gemeni

Mariah Carey s-a căsătorit în aprilie 2008 cu actorul de comedie Nick Cannon. În aprilie 2011, artista a născut gemeni, fată și băiat, prin cezariană. 

În august 2014, cei doi au confirmat că nu mai formează un cuplu. El a fost cel care a depus cererea de divorț, în decembrie 2014.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mariah Carey, in top cu o piesa veche de 23 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!