Mariah Carey nu l-a vrut în patul ei pe logodnicul James Packer, în 10 luni de relație

Mariah Carey nu l-a vrut în patul ei pe logodnicul James Packer, în 10 luni de relație
Mariah Carey și James Packer au fost logodiți în perioada ianuarie-octombrie 2016. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Octombrie 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Mariah Carey s-a despărțit de logodnicul ei din 2016 fără să întrețină relații intime. Artista nu l-a lăsat în patul ei pe bărbatul cu care a fost logodită 10 luni.

La 50 de ani, Mariah Carey își dezvăluie trecutul într-o carte de memorii. Artista a trecut în revistă toți bărbații din viața ei, însă jurnaliștii de la The Guardian i-au atras atenția că a omis câțiva. Printre ei se numără și australianul James Packer, care i-a fost logodnic în perioada ianuarie-octombrie 2016.

Dacă era o relație care a contat, se regăsește în carte. Dacă nu, atunci nu s-a întâmplat. Noi nu am avut relații fizice, ca să fiu sinceră”, a spus Mariah Carey pentru The Guardian.

Cântăreața și antreprenorul australian s-au cunoscut la premiera unui film, în anul 2014. Un an mai târziu au confirmat că sunt împreună, pentru ca în ianuarie 2016, bărbatul să o ceară de soție cu un inel imens. Diamantul era atât de greu încât artista spunea că: „nu pot să ridic brațul de greu ce e”.

În octombrie 2016, cei doi au anunțat că s-au despărțit, nu înainte de a rupe logodna.

Mariah Carey a mai făcut dezvăluiri șocante în cartea sa, The Meaning of Mariah Carey. Una dintre cele mai neașteptate confesiuni a fost legată de relația cu fostul soț, Tommy Mottola, pe care a recunoscut că l-a înțelat cu jucătorul de baseball Derek Jeter.

Totodată, Mariah Carey a vorbit deschis depre relația tensionată cu sora ei mai mare, care a drogat-o și a încercat să o vândă unui proxenet.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!