Mariah Carey, târâtă prin tribunale de sora mai mare. Alison Carey vrea bani de la artistă

Mariah Carey, târâtă prin tribunale de sora mai mare. Alison Carey vrea bani de la artistă
Mariah Carey a vorbit pe șleau despre trecutul ei întunecat în cartea „The Meaning of Mariah Carey”. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 02 Februarie 2021
Scandal în familie pentru Mariah Carey. Artista de 50 de ani a fost dată în judecată de sora mai mare, Alison Carey, care vrea despăgubiri de 1,25 de milioane de dolari.

Alison Carey a deschis proces în instanță, după dezvăluirile făcute anul trecut de sora ei. În septembrie 2020, Mariah Carey a lansat o carte autobiografică în care a vorbit despre relația nereușită cu familia ei. În carte, artista mărturisește că sora ei mai mare a drogat-o cu Valium la vârsta de 12 ani, după care a lăsat-o pe mâna iubitului unei alte surori, care obișnuia să poarte armă.

Citește și

Mai târziu, mai spune Mariah Carey, sora ei mai mare ar fi încercat să o vândă unui proxenet.

Alison Carey a catalogat aceste afirmații invenții de superstar și i-a reproșat surorii ei că nu i-a dat șansa de a veni cu propria versiune a poveștii, scrie Page Six. Femeia în vârstă de 59 de ani nu este reprezentată de un avocat, ci a ales să se reprezinte singură.

Alison Carey își acuză sora de atacuri sub centură, deși știe că are o stare de sănătate mintală precară, cauzată de trecutul ei întunecat. Conform propriilor afirmații, susținute de documente depuse la dosar, Alison Carey a suferit de tulburare post-traumatică, anxietate și depresie. Totodată, femeia spune că a răms cu sechele și cu răni cerebrale după ce a fost atacată în propria locuință în 2015, caz încă nerezolvat de poliție.

În ciuda acestor experiențe traumatizante, spune femeia, Mariah „și-a folosit statutul de persoană publică pentru a-și ataca sora falită, generând titluri senzaționale care descriu întâmplări șocante pentru a-și promova cartea”.

Într-un interviu pentru vulture.com, acordat în vara anului trecut, Mariah Carey a declarat că se referă la Alison și la Morgan ca la „fosta ei soră” și „fostul ei frate”. Artista a dezvăluit că ei au fost cruzi cu ea în copilărie și adolescență și au privit-o mereu ca pe sora care avea totul. Mai mult, spune Carey, n-ar fi pomenit niciodată de ei dacă nu ar fi atacat-o ei mai întâi.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 11 lucruri pe care nu le știați despre Smiley

FULLSCREEN
Mariah Carey, târâtă prin tribunale de sora mai mare. Alison Carey vrea bani de la artistă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies