Marian Godină a dezvăluit ce salariu are ca polițist: „Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei”

Marian Godină a dezvăluit ce salariu are ca polițist: Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei
Citeste mai mult despre: Marian Godina, marian godina salariu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2021
Data actualizare: 05 Ianuarie 2021
În anul 2017, Marian Godină vorbea pentru prima dată despre banii care îi intrau în cont la acea vreme. Atunci, el postase pe internet fluturașul de salariu: 3.045 de lei.

Acum, la mai bine de trei ani distanță, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din țara noastră revine și anunță pe blogul personal care este salariul său lunar în prezent. Marian Godină a făcut acest lucru după ce a dezvăluit că nu este de acord cu protestele prin care polițiștii sau orice alți bugetari ies în stradă pentru a cere mărirea salariilor sau prin care aceștia nu sunt de acord cu înghețarea salariilor.

„Pandemia asta a lovit din plin chiar sectorul privat. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă sau au intrat în șomaj. Nu e cazul bugetarilor, lor le-au rămas salariile intacte. Eu, de exemplu, am luat salariu 4700 de lei luna trecută. Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3 dimneața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopți și sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici pe degeaba. Totuși, aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a spus Marian Godină.

foto: Agerpres

Vezi și: Dragoș Petrescu, investitor la Imperiul Leilor: „Câștigătorii se vor vedea la finalul pandemiei”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!