Marian Godină: “Am postat acum 50 de minute un text despre Covid și am pierdut peste 100 de urmăritori”

Marian Godină: Am postat acum 50 de minute un text despre Covid și am pierdut peste 100 de urmăritori
Citeste mai mult despre: coronavirus, Marian Godina, politie,
Data publicarii: 13 Iulie 2020
Data actualizare: 13 Iulie 2020
În situația în care zile la rând s-a înregistrat un număr mare de îmbolnăviri cu COVID-19, Marian Godină a scris pe blogul personal o postare pe care ulterior a promovat-o pe pagina lui de Facebook.

La mai puțin de o oră de la apariția articolului legat de valul de îmbolnpviri, dar și de “necredincioșii” în COVID-19, Marian Godină a scris pe Facebook:

"Am postat acum 50 de minute un text despre Covid și am pierdut deja peste 100 de urmăritori, cred.
Plângându-mi în pumni și citind comentariile, am observat, printre lacrimi, cum majoritatea celor care contestă existența virusului nu prea le au cu gramatica elementară. Are logică, ăștia au fost ocupați cu cercetarea, n-au stat ei să învețe chestii d-astea puerile precum gramatica. Dacă mai sunteți mulți, dați unlike repejor că prezența voastră p-aici îmi dăunează. " 

Postarea de pe blog care a inflamat foarte mulți oameni se numește “Pe înțelesul tuturor” și cuprinde un text scurt, dar la obiect: 
 
1. Grecia și alte țări și-au cam inchis granițele, doborându-și astfel turismul, pentru a-l ține în casă pe ‘nea Mugurel de la etajul 3, din sectorul 5.

2. Medicii îi dau bani coanei Tănțica pentru a declara că moș Miron a murit de Covid. De nu i-ar da banii, Tanța i-ar face chiar ea autopsia lui Miron și ar face public că bărba’su a murit de fapt de Boala Huntington. Tanța a studiat genetică, așa că tăcerea ei trebuie cumpărată. Și nu e ieftină.

3. Covidul e o invenție pentru a-i putea manipula pe cei care veneau în Piața Victoriei îmbrăcați în alb, pentru un sendviș și o plimbare cu autobuzul. Ăstia-s oameni greu de manipulat, așa că a fost nevoie de intervenția lui Bill Gates pentru a crea o diversiune puternică. Dar chiar și așa, Fănică, vagabond, s-a prins repede de giumbușluc.

Marian Godină a devenit cunoscut datorită cărților publicate, dar și pentru mesajele controversate scrise pe pagina sa, care, într-un fel sau altul, trăgeau un semnal de alarmă.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV  SHARE ÎN BUCATE:  

FOTO: SHUTTERSTOCK

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!