Marilyn Manson avea o “cușcă” de sticlă, izolată fonic, în care își abuza iubitele

Marilyn Manson avea o cușcă de sticlă, izolată fonic, în care își abuza iubitele
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 28 Noiembrie 2021
Noi dezvăluiri șocante despre Marilyn Manson ies la iveală. Modelul Sarah McNelly, una dintre fostele iubite ale artistului, a mărturisit că acesta a abuzat-o și a izolat-o de cei dragi încă din primele săptămâni de relație. 

Mai mult, cântărețul de 52 de ani avea o cușcă de sticlă, în apartamentul lui din Hollywood, izolată fonic, în care își închidea iubitele. “Violența fizică a fost aproape o ușurare. De exemplu, abuzul emoțional  la care te supune, îți infectează creierul, vrei doar să se oprească”, a mărturisit McNeilly, potrivit The Independent

Mai multe femei care s-au întâlnit cu Brian Warner, pe numele său real, au povestit că spațiul era o „celulă folosită pentru a tortura psihic femeile”. Potrivit unor surse citate de Page Six, artistul o numea “Camera fetelor rele”.

Chiar artistul ar fi confirmat existența “celulei” într-un interviu din 2012: “Dacă cineva este rău sau se poartă urât, îl pot închide în ea și este izolată fonic”. 

Ashley Morgan Smithline, o altă fostă iubită a lui Manson, a susținut că este una dintre femeile forțate să intre în “camera fetelor rele”.

“La început, a făcut-o să sune cool. Apoi era ca o pedeapsă. Chiar dacă aș fi țipat, nimeni nu m-ar fi auzit”, ar fi spus Ashley într-un interviu pentru Rolling Stone. Acesta a mai spus că lui Manson îi plăcea să dezvăluie micul său secret și chiar avea un ton lăudăros când vorbea despre asta. 

Femeile din viața lui Manson, mărturisiri cutremurătoare despre relația cu artistul

În februarie, fosta sa logodnică, actrița Evan Rachel Wood, a povestit calvarul prin care a trecut în anii în care i-a fost parteneră. Imediat după acuzațiile făcute de Rachel, alte 10 femei au venit cu povești la fel de terifiante despre artist. 


Esme Bianco (38 de ani) a povestit că artistul a tăiat-o la nivelul torsului, a biciuit-o și a tratat-o ca pe o prizonieră când locuia la el în casă.

Tânăra a oferit un interviu în exclusivitate pentru publicația People, în care a detaliat chinurile la care era supusă pe vremea când forma un cuplu cu Marilyn Manson. 

Ce spune Marilyn Manson de acuzațiile fostelor iubite

După acuzațiile partenerelor sale, artistul a postat un mesaj pe Instagram în care a negat acuzațiile ce i se aduc.  "Evident, viața și activitatea mea creativă au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenere cu aceeași mentalitate. Indiferent de modul în care și de ce aleg alții acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul", a scris artistul pe contul de socializare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies