Mario, fiul Alexandrei Dinu, a împlinit 16 ani. Cum arată acum: ”Te iubesc, campionule”

Mario, fiul Alexandrei Dinu, a împlinit 16 ani. Cum arată acum:  Te iubesc, campionule
Citeste mai mult despre: Alexandra Dinu, fiul ei, Mario,
Data: 10 Septembrie 2018
Recent, Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Mario a primit multe cadouri și mesaje de felicitare, iar unul dintre cele mai emoționante a fost cel de la mama sa, Alexandra Dinu.

Foto: Getty, Instagram

"Îmi amintesc când te-am văzut prima oară - a fost cea mai fericită zi a vieții mele. De atunci, inima mea este plină de bucurie și iubire. Păstrează acest zâmbet pe chip, îndrăznește să gândești diferit, îndrăznește să ai visuri mari și fii diferit. Acum ești cu un an mai mare și, să sperăm, mai înțelept. La mulți ani, fiul meu". 

Mario a fost sărbătorit și de tatăl său, Adrian Mutu, care i-a transmis public următorul mesaj: "Sper ca, anul acesta, aniversarea ta să fie începutul unei călătorii de uitat care să te conducă spre un viitor nemaipomenit. Întotdeauna să-ți amintești să-ți urmezi dorințele și visurile. Te iubesc, campionule!". 

La ora actuală, Mario locuiește în Statele Unite, alături de mama sa, Alexandra Dinu și de partenerul acestuia, producătorul de filme Jeffrey Greenstein.

Deși tatăl său a avut o carieră de apreciat în fotbal, Mario Mutu este pasionat de baschet și de modelling.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat acum 15 ani, după trei ani de căsnicie. Adrian Mutu mai are trei copii, două fetiţe,  Adriana şi Maya Mutu din relaţia cu Consuelo, şi Tiago Mutu din actuala căsnicie cu Sandra.

FULLSCREEN
Mario, fiul Alexandrei Dinu, a împlinit 16 ani. Cum arată acum: ”Te iubesc, campionule”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO