Mario Fresh și-a găsit sosia pe TikTok. Cu ce se ocupă tânărul care îi seamănă leit

Mario Fresh și-a găsit sosia pe TikTok. Cu ce se ocupă tânărul care îi seamănă leit
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 18 Iulie 2021
Un tânăr român de pe TikTok a ajuns popular după ce foarte mulți utilizatori ai platformei i-au spus că seamănă foarte mult cu Mario Fresh.

TikTok adună milioane de oameni din toată lumea și milioane de filmulețe, deci nu este exclus să ne găsim și sosiile pe celebra platformă. Acesta este cazul și lui Mario Fresh, care seamănă leit cu un alt utilizator de pe TikTok. 

Totul a început când tânârul care seamănă izbitor cu Mario a început să posteze diverse filmulețe. Cioban de meserie, acesta le arăta fanilor cum decurge o zi din viața lui, pe câmp.
 

@balaci_nr1

##combină cu @xo.phiee

♬ sunet original - balaci_Mf


Însă majoritatea au fost surprinși de asemănarea izbitoare cu Mario Fresh, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Tânărul a primit numeroase comentarii: “Mario, tu ești?”, “Ce semeni cu Mario Fresh”, “Zici că ești fratele geamăn al lui Mario Fresh”, “Ești Mario Fresh?”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Filmulețele acestuia au ajuns și la Mario Fresh, care nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut un duet cu tânărul cioban.

@balaci_nr1

nu cred baaaa ig:_balaci_

♬ sunet original - balaci_Mf

Frați direct”, “M-am uitat de 4 ori să-mi dau seama de ce ai postat două videouri cu tine”, “Nu-mi dau seama care-i unu și care-i celălalt”, “Băăăi ce seamănă”, au fost doar câteva dintre reacțiile TikTok-erilor.

Sursă foto: Instagram Mario Fresh / TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies