Marius Elisei, probleme cu stările depresive. Ce a mărturisit?

Marius Elisei, probleme cu stările depresive. Ce a mărturisit?
Citeste mai mult despre: Marius Elisei, depresie, Oana Roman,
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 18 Mai 2021
În urma divorțului de Oana Roman, se pare că Marius Elisei se confruntă și cu stări emoționale neplăcute.
Fostul soț al Oanei Roman a postat pe contul personal de Instagram, la Instastory, un mesaj din care reiese că se confruntă cu stări depresive seriose:
 
“Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei, într-un Instastory.


 

Și Oana Roman a recunoscut că se confruntă cu despresia încă din adolescență. Mai mult, divorțul de Marius Elisei se pare că i-a readus acesteia stările de anxietate. Oana a vorbit sincer cu fanii săi de pe Instagram despre această problemă:
 
“Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult. Dar ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”, a mărturisit și Oana într-un Instastory.  


 

Într-un moment de sinceritate, Marius Elisei a recunoscut și problemele cu alcoolul:  “Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă, simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a declarat Marius Elisei la o televiziune.

FOTO: MARIUS ELISEI INSTAGRAM

Pe Pro Tv Plus poți vedea Miliția modei cu Costi Diță:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!