Ce face el se numeste HIT! Marius Moga si prima lui piesa solo. Asculta aici melodia "Pe barba mea". 

Data publicarii: 23 Mai 2014
Data actualizare: 23 Mai 2014
Sfarsitul de saptamana a venit cu invitati de seama la ProFM. GreeG si Marius Onuc i-au primit in studio pe Marius Moga, Shift si Loredana Cavasdan, care au venit sa ne cante, dar si sa ne povesteasca despre evenimentele lor viitoare, precum Tabara de Muzica, proiect ce a ajuns la editia a doua.

Cine se trezeste de dimineata, ajunge la Alarma ProFM! Asa s-a intamplat si cu echipa DeMoga, care, inca de la primele ore ale diminetii, a umplut studioul cu veselie. Din program nu au lipsit nici cantarile, artistii dand tonul cu binecunoscutul hit „Sus pe Toc”. A urmat „Dupa ani si ani”, iar la final Marius Moga ne-a dezvaluit o parte din primul sau single solo, ce urmeaza sa fie lansat cat de curand.

Pe langa surpriza muzicala facuta ascultatorilor, Marius Moga ne-a mai povestit despre proiectele in care se va implica in perioada urmatoare. Ajunsa la editia a doua, Tabara de Muzica se va desfasura anul acesta la Alba Iulia, in perioada 26 – 31 mai, si se va incheia cu un alt eveniment marca Marius Moga, Albafest. 

Artistul a fost prezent si in emisiunea "La Maruta", unde a povestit despre noua turnura pe care a luat-o cariera sa.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies