Marius Moga pregătește 210 copii pentru meseriile viitorului

Marius Moga pregătește 210 copii pentru meseriile viitorului
Citeste mai mult despre: Marius Moga, DeMoga Junior Camp,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Iulie 2019
Data actualizare: 16 Iulie 2019
Marius Moga, împreună cu DeMoga music și academia de talente contrapunct organizează pentru al cincilea an la rând cea mai originală tabără din românia, tabăra de creație demoga junior camp.

Conceptul este gândit ca o industrie muzicală în miniatură, iar copiii participă la ateliere și workshopuri susținute de vedete și prefesioniști. Printre invitați se numară Mira, Sebastian Coțofan, Cristi Stanciu, Andrei Niculae, Florian Rus și Iulian Moga.

În tabără, copii și-au ales câte unul dintre cele cinci ateliere de: voce și compoziție, dans, actorie, producție muzicală și productie media (foto/video). Pe lângă munca și exercițiul de la ateliere, copiii se distrează în fiecare seară la petreceri tematice și se bucură de piscină și de terenurile de tenis din incinta taberei. În plus, seară de seară, părinții îsi pot vedea copiii live pe facebook-ul demoga music junior camp, în cadrul show-urilor zilnice de pe scenă. 

Sistemul taberei este gândit să reproducă la scară mică industria muzicală și etapele prin care trece o melodie de la primele note așezate pe un instrumental, până la versuri, videoclip și interpretarea pe scenă. Tocmai de aceea, atelierele conlucreaza ca să creeze conținut creativ și să-i inițieze pe copii în toate procesele care au loc în spatele ecranelor. 

În vreme ce copiii de la atelierul de producție muzicală produc instrumentalul și înregistrează vocile, cei de la voce și compoziție creează linii melodice și versuri, iar cei de la dans pregatesc coregrafia pentru videoclip, în timp ce copiii de la actorie alcătuiesc acțiunea și figurația, iar cei de la producție media organizează castingul, filmează și montează, ca totul să fie gata de upload și creat 100% de către copii. 

 “în fiecare an sunt curios ce o să mă întrebe copiii. Fiindcă pun cele mai neasteptate întrebări și este o provocare să-i înveți, fiindcă vine din spate o generație atentă la detalii, creativă, obișnuită să aibă toate informațiile. Încă mă surprinde cum de cinci ani conceptul și activitatea campului devin tot mai complexe. Unii copii chiar au crescut împreună cu tabăra, fiindcă după patru ani li se pare nedrept că au împlinit 18 ani și nu mai pot să vină. Mă bucur ca pot să ofer mai departe noii generații ceea ce am învățat și sper astfel să-i încurajez să-și transforme talentrul într-o meserie plauzibilă de viitor”, spune Marius Moga.

Profesorii care coordonează atelierele sunt: piticu (trupa simplu), loredana căvășdan (antrenor de voce la “vocea româniei în echipa moga și echipa andra și jurat la emisiunea “cântă acum cu mine”), ioana chelaru (actriță la teatrul țăndărică, om de radio și tv),   angelo simonică (producator muzical și autor @demoga music, concurent “vocea româniei” și “the four”), alexandru stănescu și brenda petre (producător tehnic și producător artistic @academia de talente contrapunct).

 “Mă bucur că sunt foarte mulți copii care au revenit și asta mă face să simt că tot ce am oferit noi până acum a fost apreciat. O să fie cel mai productiv an, fiindcă deja copiii știu ce au de făcut și o să fie puși pe treabă. Sâmbătă, o să tragem linie și o să ne bucurăm de reazultate, împreună cu părinții și toți cei care se uită la live-urile noastre“, declară Loredana Cavasdan.

 Conceptul “DeMoga Junior Camp” a fost creat de Marius Moga în 2015 și organizat de academia de talente contrapunct și demoga music. Dacă la început totul era îmbracat sub forma unei tabere de muzică, de vară, acum conceptul a evoluat, ajungand  la trei săptămâni de distracție și creativitate, reunind la snagov peste 210 copii din toată țara. Anul acesta, atelierele au luat o nouă formă, fiind incluse workshop-uri de radio, vlogging, regie, știri și muzică.

Vezi și profil de celebritate - Dwayne Johnson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!