Mark Wahlberg, trasformare dramatică de look. Cât de tare s-a îngrășat în doar trei săptămâni

Mark Wahlberg, trasformare dramatică de look. Cât de tare s-a îngrășat în doar trei săptămâni
Citeste mai mult despre: Mark Wahlberg, s-a ingrasat,
Data publicarii: 04 Mai 2021
Data actualizare: 04 Mai 2021
Actorul Mark Walhberg a suferit o transformare dramatică de look pentru noul său rol, un boxer devenit preot, în filmul ”Father Stu”.

După ce, luna trecută, a dezvăluit în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, că plănuiește să se îngrașe 15 kilograme în șase săptămâni, acum actorul de 49 de ani a postat pe Instagram noile sale măsuri, pentru cei 16.3 milioane de fani ai săi. 

”Asta era acum trei săptămâni, acum arăt așa. Mulțumesc chef-ului @chef_lawrence_d cooking”, a scris în comentariu Mark Walhberg. 

Acesta a reușit să se transforme într-un timp atât de scurt mâncând ”orice vedea pe masă”, după ce ”prea mult timp”, a fost pe o dietă strictă. ”Vreau produse de patiserie. Vreau clătite. Vreau să mănânc orice îmi pică în mână”.

În 2018, Wahlber și-a șocat fanii cu programul său strict. Acesta mărturisea că ziua lui obișnuită începe la 2.30 dimineață, după care 15 minute mai târziu, urma un ”timp pentru rugăciune”.

La 3.15 lua micul dejun, apoi între 3.40 și 5.15 făcea antrenamentele, urmate de o masă ”post-antrenamente” și duș.

Apoi, până la 7.30, actorul juca golf și folosea o cameră criogenică pentru recuperare la 9.30, cu o pauză scurt de gustări între aceste două activități.

Foto; Instagram/Profimediaimages.ro 

Share în bucate: Paprikaș cu pui și balmoș
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies