Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, locuieste cu chirie intr-o vila modesta! FOTO

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, locuieste cu chirie intr-o vila modesta! FOTO
Citeste mai mult despre: Mark Zuckerberg, Facebook, vila,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2011
Data actualizare: 14 Ianuarie 2011
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook si cel care a proclamat ca “epoca intimitatii a luat sfarsit”, simte de acum pe propria piele dezavantajele care vin la pachet cu celebritatea. De curand, tanarul miliardar, in varsta de numai 26 de ani, s-a mutat intr-o casa noua – tot cu chirie, cum a locuit si pana acum – iar paparazzii au fost tot timpul pe urmele sale.

Cu toate ca poseda o avere fabuloasa, compania Facebook fiind evaluata recent la aproape 50 de miliarde de dolari, Mark Zuckerberg continua sa duca o viata obisnuita si foarte modesta. Tanarul s-a mutat intr-o casa cocheta, spatioasa, dar departe de a fi luxoasa, foarte aproape de sediul Facebook din Palo Alto, unde munceste aproape 16 ore pe zi.


Noua casa a tanarului miliardar are cinci dormitoare si 350 de metri patrati, fata de casa veche in care locuia cu chirie si care avea patru dormitoare si 220 de metri patrati.

Cea mai clar indiciu ca in micuta vila cocheta din Palo Alto locuieste unul dintre cei mai bogati oameni din lume este numarul impresionant al camerelor de supraveghere situate la intrare.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies