Martyn Ford s-a fotografiat cu unii dintre cei mai puternici oameni din lume

Martyn Ford s-a fotografiat cu unii dintre cei mai puternici oameni din lume
Citeste mai mult despre: Martyn Ford, sala de forte,
Data: 20 Noiembrie 2019
Martyn Ford (37 de ani) este unul dintre cei mai populari sportivi din Marea Britanie. Succesul lui în fitness și culturism se datorează și poveștii sale de viață.

Poreclit "Hulk al Marii Britanii", Martyn Ford stă toată ziua în sala de forțe, iar recent s-a fotografiat cu unii dintre cei mai coloși și puternici oameni din lume:

Citește și -  E cât un munte, rupe fiarele și i se spune "Hulk" al Marii Britanii. Cine este Martyn Ford

"Ne aflăm cu cei mai puternici oameni de pe Pământ! Ce antrenament, suntem fericiți să ridicăm greutăți de 150 kg în această dimineață, iar după prânz cel puțin 155 kg" , descria Martyn Ford acest moment. 


 

 

Are o poveste emoționantă și motivațională

Când era tânăr, visul lui Martyn era să devină un jucător profesionist de cricket. A participat la mai multe turnee de cricket, reprezentând internațional Anglia. Însă, la vârsta de 19 ani a suferit o accidentare gravă la antrenamente, ce i-a schimbat radical stilul de viață.

Mai mult, acesta a fost diagnosticat cu mononucleoza (Boala sărutului), o boală contagioasă, răspândită cel mai adesea de virusul Epstein-Barr. Se poate transmite prin saliva persoanei infectate. Aceste chestiuni au dus la încheierea carierii sale de jucător profesionist de cricket.

După aceste lovituri în viața sa, Martyn a fost în depresie mulți ani și a decis să se apuce de sport, devenind un antrenor și culturist de succes în întreaga lume. 

FULLSCREEN
Martyn Ford s-a fotografiat cu unii dintre cei mai puternici oameni din lume
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO