Maruta face dezvaluiri! Afla pe cine si-ar dori pe Happylica

Maruta face dezvaluiri! Afla pe cine si-ar dori pe Happylica
Data publicarii: 03 Septembrie 2012
Data actualizare: 03 Septembrie 2012
Azi, de la 17:45, Happy Hour revine la ProTV!

- Incepe un nou sezon Happy Hour la PRO TV. Ce ai mai putea sa ne aduci nou si senzational?
Crede-ma ca pot, lumea showbiz-ului, mai ales in Romania, e sursa continua de elemente senzationale, iar noi asta si facem, asta prezentam... Publicul va primi subiecte tari, actuale, interesante, povesti care tin audienta cu sufletul la gura. N-am nicio indoiala ca vor aparea zilnic subiecte calde, la noi lumea mondena e ca lava vulcanului, ca o falie nervoasa, nu sta locului nicio clipa.

- Daca ai putea invita pe oricine de pe lumea asta pe Happylica, cine ar fi acela? De ce? Si, mai ales, ce farse i-ai face?
Daca ar fi asa usor sa-mi aduc preferatii in emisiune, n-as sta nicio clipa pe ganduri. In primul rand, l-as invita pe Jose Mourinho, antrenorul de la Real Madrid, de fapt cel mai titrat si, cred eu, cel mai bun antrenor din lume, om a carui munca o respect enorm, il admir de mult timp. L-as mai invita pe David Beckham, daca tot suntem la capitolul fotbal. Din muzica, l-as alege deocamdata pe Robbie Williams... Nu e numai un cantaret bun si complet, este si un interlocutor foarte amuzant. Cat despre ce farse le-as face... gasesc eu ceva, nu va spun ce anume, fiindca ma tem sa nu "transpire" si sa afle, ha,ha!

Citeste intreg interviul pe protvmagazin.ro
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies