Măruţă face primul pas spre împăcarea cu Anna Lesko

Măruţă face primul pas spre împăcarea cu Anna Lesko
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Anna Lesko, minune,
Data: 27 Octombrie 2008
Telespectatorii \"Happy Hour\" au hotărât: Măruţă trebuie sa îngroape securea războiului cu diva Anna Lesko!

Cu toate că cea mai votată minune propusă în cadrul rubricii ”Cele 7 minuni ale lui Măruţă” a fost ca prezentatorul de la Pro Tv să-l convingă pe Gigi Becali să cânte în direct la ”Happy Hour”, campania electorală îl împiedică pe Măruţă să îndeplinească această minune. Cel puţin deocamdată, pentru că autorul aMăruţelor promite să îşi ia revanşa atunci când se va încheia perioada electorală. Până atunci, Cătălin are un obiectiv precis: să se împace cu Anna Lesko, minunea clasată pe locul doi în topul prefeinţelor telespectatorilor.

Astfel, luni, 27 octombrie, ”Happy Hour” a arătat care sunt primii paşi pe care i-a făcut Măruţă în încercarea de a face pace cu Anna. În ediţia ”Happy AfterHour” de vineri, 24 octombrie, difuzată pe www.happyhour.ro, Măruţă a rugat-o pe Marina Voica să-i pună o vorbă bună ... în rusă! Aşa că Marina a devenit sol de pace şi i-a explicat Annei Lesko, la telefon, în limba rusa, că trebuie să-l ierte pe Cătălin şi să vină pe Happylica. La rândul său, Anna Lesko i-a mărturisit Marinei că nu este aşa uşor să facă pace pentru că Măruţă nu a vorbit tocmai frumos despre ea.


Săptămâna aceasta vedeta Pro Tv va încerca să o convingă pe Anna să îi accepte invitaţia şi, în acest timp, telespectatorii ”Happy Hour” sunt invitaţi să voteze în continuare în cadrul rubricii ”Cele 7 minuni ale lui Măruţă” minunea pe care vor să o vadă îndeplinită săptămâna viitoare: să se împace Monica Columbeanu cu Iulia Albu, să se tunda Maria Dragomiroiu, Simona Sensual să devină Simona Om Normal, Paula Seling să cânte cu trupa Zero, să se refacă trupa Andre, Mariana Moculescu să cânte cu Paraziţii şi să se refacă trupa Blondy.  
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO