Mașina de două milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost distrusă!

Mașina de două milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost distrusă!
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 22 Iunie 2022
Data actualizare: 22 Iunie 2022
Fanii lui Cristiano Ronaldo s-au îngrijorat după ce presa internațională a scris că mașina lui în valoare de două milioane de euro a fost găsită într-un zid. Iată despre ce este vorba!

După o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere profesional, Cristiano Ronaldo și familia sa au plecat în vacanță în Mallorca, cu avionul său privat. La scurt timp după ajungerea lor în destinația turistică, presa internațională a scris că autoritățile spaniole au fost înștiințate că un Bugatti în valoare de 2 milioane de euro a fost găsit izbit într-un zid.

Inițial, s-a presupus că la volanul bolidului de lux se afla chiar fotbalistul, lucru care i-a îngrijorat cu adevărat pe fani. Din fericire, informația nu a fost una reală. Bugatti-ul a fost condus de către unul dintre angajații fotbalistului, care a scăpat nevătămat după impactul major. Cu toate acestea, atât mașina, cât și zidul casei au fost distruse.

Potrivit primelor informații, conducătorul mașinii ar fi pierdut controlul acesteia, din cauza celor 1200 de cai putere, s-a lovit în gard, apoi în niște butelii. 

Imediat după accident, Cristiano Ronaldo și-a adus în Mallorca celălalt Bugatti al său, Centodieci, care valorează mult mai mult decât cel distrus. Acest model a fost fabricat în doar 10 exemplare în toată lumea. 

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Trucuri de editing pentru TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!