Masina de teren construita numai din piese de la fier vechi. Ce au reusit sa faca sase adolescenti de la Centrul de Reeducare Buzias

Masina de teren construita numai din piese de la fier vechi. Ce au reusit sa faca sase adolescenti de la Centrul de Reeducare Buzias
Citeste mai mult despre: masini, good news,
Data publicarii: 15 Octombrie 2013
Data actualizare: 15 Octombrie 2013
"De la zero la.. Zorro" - asa se numeste proiectul unor adolescenti de la Centrul de Reeducare din Buzias.

Tinerii au construit o masina de teren numai din piese aruncate la fier vechi. Au botezat-o "Zorro" si o vor expune la Salonul Auto din Bucuresti, unde spera sa-i gaseasca si un cumparator. Totul, ca sa poata amenaja apoi un teren de fotbal, la Centrul de Reeducare.

Sase tineri, aflati in perioada de detentie, au reusit in trei luni sa asambleze un "puzzle" pe patru roti. Pas cu pas au fost asistati de un mecanic si acum se mandresc cu un Zorro... al soselelor.

Vezi VIDEO pe stirileprotv.ro!

"Am spus ca nu suntem buni de nimic, ca nu stim decat sa furam… dar nu este asa. Am pus un motor la acest Zorro, niste telescoape de ATV-uri, pe spate de BMW..." , a povestit unul dintre tinerii de la Centrul de Reeducare.

Proiectul "Zorro" i-a convins pe cei sase tineri ca pot invata o meserie si acum viseaza ca, atunci cand vor parasi centrul de detentie, sa se angajeze in domeniul auto.

Florin Serpe, directorul Centrului de Reeducare Buzias: "Proiectul initiat vizeaza implicarea acestor copii. Sa le dezvolte abilitatile, aptitudinile si de ce nu, chiar si atitudinile necesare in vederea folosirii timpului petrecut in detentie in timp util".

Masina "Zorro" va fi expusa timp de zece zile la Salonul Auto din Bucuresti. Tinerii spera sa o vanda, pentru ca, mai apoi, din banii obtinuti sa poata amenaja la Centrul de Reeducare un teren sintetic de fotbal, unde sa isi petreaca timpul liber.
      Reactia lui Victor Ponta cand a vazut proiectul "Zorro" la Salonul Auto: "Nu mai vindeti masina, va fac eu terenul de fotbal!"

Sursa: Stirileprotv.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies