Masinile s-au oprit in sir indian, dar niciun sofer nu a protestat. Ce au observat in mijlocul soselei - VIDEO

Masinile s-au oprit in sir indian, dar niciun sofer nu a protestat. Ce au observat in mijlocul soselei - VIDEO
Citeste mai mult despre: parc national, masini, soferi, sosea, video,
Data publicarii: 31 Ianuarie 2017
Data actualizare: 31 Ianuarie 2017
Persoanele care locuiesc in zona de munte sau in apropierea unei paduri sunt obisnuit ca, din cand in cand, animalele salbatice sa le viziteze gospodariile. Aparitia lor este un adevarat spectacol, pe care oamenii il privesc fascinati de fiecare data.

Un material video publicat pe YouTube surprinde un astfel de moment adorabil. Participantii la trafic au avut parte de o surpriza de proportii atunci cand au strabatut o sosea din Parcul Nationat Glacier, Montana, Statele Unite ale Americii. 

Citeste si: L-a respins pentru ca l-a considerat sarac si prost imbracat. Lectia de viata pe care i-a oferit-o apoi acest tanar

Soferii si-au oprit automobilele pe marginea drumului pentru a privi doi pui simpatici de urs. Acestia "au ocupat" partea carosabila si au transformat-o in locul lor de joaca. Nestingheriti de audienta numeroasa, acestia isi continua "lupta corp la corp", spre deliciul tuturor celor de fata. 

Contrar asteptarilor, niciun sofer nu si-a dorit sa deranjeze puii de urs si niciun zgomot de claxon nu a perturbat joaca animalelor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies