Matt LeBlanc, cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat când juca în ”Friends”

Matt LeBlanc, cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat când juca în  Friends
Citeste mai mult despre: Matt LeBlanc, Friends,
Data: 06 Aprilie 2020
Pe vremea când serialul ”Friends”/ Prietenii tăi rula la televizor, Matt LeBlanc era unul dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood.

Acesta recunoaște că faima vine, de multe, la pachet cu experiențe care de care mai ciudate. Recent, în cadrul unei emisiuni înregistrate ”The Kelly Clarkson Show”, actorul de 52 de ani și-a amintit unul dintre ”cele mai ciudate lucruri” care i s-au întâmplat în timp ce juca în renumitul sitcom.

Citește și: Emma din Friends a împlinit 18 ani. Bebelușul lui Rachel a fost interpretat de două gemene

”Într-o după-amiază, stăteam pe canapea și mă uitam la știri... La un moment dat, ecranul se împarte în șase... Fiecare secțiune arăta imagini live cu casele fiecăruia dintre noi, filmate din elicopter”.

LeBlanc mărturisește s-a oprit să se uite, în ciuda faptului că ”nu era nicio informație, nici știre”, înainte de a observa ceva. 

”Îmi amintesc că m-am uitat cu atenție la casa mea și m-am gândit: Deci, am nevoie de un acoperiș nou”, a dezvăluit interpretul lui Joey. ”După ce a elicopterul s-a îndepărtat, am luat scara și m-am urcat pe acoperiș”. 

Matt LeBlanc crede că ”Friends” și-a păstrat popularitate pentru că este ”la fel de relevant pe cât era pe atunci”. Acesta recunoaște că este amuzant să vadă acum serialul, pentru că toate starurile au îmbătrânit.

”Este la tv și tu te gândești: ”Doamne, cât de tineri eram”, mărturisind că nu mai arată nici el ca pe vremuri.

Foto: Getty
 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

FULLSCREEN
Matt LeBlanc, cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat când juca în ”Friends”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO