Max Kissaru, Radio Killer & Smiley il introduc pe „Mister Mystery”. Asculta aici noua piesa - AUDIO

Max Kissaru, Radio Killer  Smiley il introduc pe bdquo;Mister Mystery . Asculta aici noua piesa - AUDIO
Data: 18 Mai 2015
Muzica s-a dovedit a fi pentru Max Kissaru un magnet inca de mic, magnet care l-a atras pana in studiourile HaHaHa Production. In vara anului 2012 a inceput sa lucreze aici ca producator. 

„Imi doream de mult un proiect de DJ. Acest vis s-a concretizat odata cu luna #maimusic si cu lansarea piesei <<Mister Mystery>>. Sunt foarte bucuros de colaborarea cu Smiley si cu Radio Killer”, ne spune Max Kissaru despre noul sau proiect.

Citește și

Max Kissaru  a produs hit-uri precum: „Da-o tare” (Cabron feat. Smiley & Guess Who), „A lu’ Mamaia” (Delia feat. Speak) sau „Vocea ta” (Cabron feat. Voltaj).

Citeste si: Si-a facut un tatuaj de care este foarte mandru, crezand ca inseamna "putere". Care este insa adevarata semnificatie

Odata cu lansarea piesei „Mister Mystery”, impreuna cu Radio Killer si Smiley, Max Kissaru isi indeplineste un alt vis, acela de a fi DJ.

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Au trecut deja 18 zile din maratonul muzical inceput la 1 mai. Mai raman 13 de piese noi pe care le veti putea urmari pe canalul nostru de Youtube. La finalul lunii, toate cele 31 de productii muzicale vor fi disponibile pe compilatia #maimusic.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies