Maya, fetița Antoniei, din nou în România. Cum arată fericirea în familie, în cele mai noi imagini postate pe Instagram

Maya, fetița Antoniei, din nou în România. Cum arată fericirea în familie, în cele mai noi imagini postate pe Instagram
Citeste mai mult despre: Maya, fetița Antoniei, Alex Velea, Antonia,
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Februarie 2020
Data actualizare: 12 Februarie 2020
Cântăreața a postat pe site-urile de socializare imagini de acasă, care arată bucuria reîntâlnirii dintre Maya și cei doi frățiori ei, Dominic și Akim. Într-unul din story-urile Antoniei, micuța Maya îl cară în brațe pe Akim, care pare încântat că surioara lui s-a întors acasă.

În urmă cu trei luni, Antonia și-a înduioșat fanii de pe Instagram când a postat o imagine cu cei trei copii ai sai cu mesajul: “Tot ce îmi doresc de Crăciun…”

Sursa foto: Antonia/ Instagram

Din cauza divorțului complicat prin care a trecut Antonia, băieții lui Alex Velea au primit numele fostului ei soț, Catellano. La începutul anului, Alex Velea spunea că lucrurile sunt pe cale să se rezolve.VEZI VIDEO:Antonia si Velea, o familie moderna

“Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se vă rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, spunea Velea în Viva.

Antonia a mers de mai mute ori în Italia cu Alex Velea pentru a o vedea pe fiica sa.  “Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost că și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, spunea Antonia pentru revista Viva. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!