Meciul Steaua – Rosenborg a clasat PROTV pe primul loc in clasamentul audientelor

Meciul Steaua ndash; Rosenborg a clasat PROTV pe primul loc in clasamentul audientelor
Citeste mai mult despre: Traian Basescu, audiente, ProTV, top,
Data: 21 August 2015
Operatiunea “CA-LI-FI-CA-RE!” a intampinat turbulente pe National Arena!

Partida de fotbal dintre Steaua si Rosenborg, transmisa in direct de PRO TV si incheiata cu 0-3 a fost urmarita in medie de aproape 2.4 milioane de telespectatori in intervalul de difuzare 21:00 - 22:55. Cel mai urmarit minut al meciului, cel de la 21:45, a strans in fata televizoarelor aproape 3 milioane de microbisti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 14.3 puncte de rating si o cota de piata de 34.8%, urmatorul post clasat inregistrand 5.5 puncte de rating si 13.4% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii partidei de fotbal o audienta medie de 13.8 puncte de rating si 29.1% share, urmatorul post clasat inregistrand 5.3 puncte de rating si 11.1% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, meciul dintre Steaua si norvegienii de la Rosenborg si-a mentinut pozitia de lider cu 13 puncte de rating si o cota de piata de 27.5%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 5.2 puncte de rating si 10.9% cota de piata.

Scorul partidei a fost deschis de catre Mikkelsen in minutul 61, cu un sut la coltul lung. Rosenborg a continuat atacul, marcand golul cu numarul doi in minutul 67 prin Helland, dupa o faza controversata, la limita offside-ului. In primele trei minute de prelungire, Jensen a inchis tabela dupa un atac rapid care a lasat apararea Stelei in sah. 

In returul din Norvegia, transmis de PRO TV pe 27 august, de la ora 21:00, stelistii au nevoie de o victorie cu 3-0 pe terenul lui Rosenborg pentru a duce meciul in prelungiri si pentru a spera la grupele Europa League. In urma cu 6 ani, tot pe 27 august, Dinamo reusea celebra revenire de la 0-3 de la Liberec, ramasa in istorie ca “Minunea de la Liberec”. 

CURAJ, STEAUA! Traditia te obliga sa risti, sa-ncerci, sa fii curajoasa!

BUCURATI-VA DE FOTBAL!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO