• PRO TV
  • MediaPro Pictures cauta protagonisti pentru noul proiect ACASA din 2010

MediaPro Pictures cauta protagonisti pentru noul proiect ACASA din 2010

MediaPro Pictures cauta protagonisti pentru noul proiect ACASA din 2010

Se cauta protagonisti! MediaPro Pictures incepe pe 4 decembrie castingul pentru rolurile personajelor principale din cel mai nou proiect care va fi difuzat anul viitor ACASA.

Producatorii viitorului serial realizat de MediaPro Pictures, care va fi difuzat ACASA, cauta noi tinere talente pentru a fi protagonisti. Fetele cu varste cuprinse intre 18-25 de ani (de preferinta blonde), care se considera talentate si viseaza la un rol intr-o productie de succes, precum si barbatii cu varste cuprinse intre 25-30 ani (de preferinta sateni/bruneti), se pot inscrie pe site-ul www.acasatv.ro. Incepand de vineri, 4 decembrie, vor putea sa completeze formularul existent pe site cu datele personale si sa incarce fotografii sau imagini video care sa ii recomande pentru o cariera in actorie.

Poarta studiourilor MediaPro se va deschide, luminile reflectoarelor se vor aprinde si cursa pentru cautarea protagonistilor noului proiect de la ACASA va incepe pe 18 ianuarie 2010.

In urma cu 2 ani, Andreea Patrascu s-a inscris la casting pe site-ul www.acasatv.ro si a obtinut rolul protagonistei din telenovela “Inima de tigan”, iar viata ei s-a schimbat peste noapte cum nici nu indraznea sa viseze. Acum MediaPro Pictures ofera din nou cea mai mare sansa celor care vor sa devina actori, sa straluceasca intr-un proiect de succes, sa isi indeplineasca visul.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni