Meghan Markle a ales designerii pentru nunta anului? Cine se va ocupa de cea mai dorita rochie a viitoarei ,,printese"

Meghan Markle a ales designerii pentru nunta anului? Cine se va ocupa de cea mai dorita rochie a viitoarei ,,printese
Data publicarii: 12 Martie 2018
Data actualizare: 12 Martie 2018
Ultimele zvonuri legate de rochia de mireasa pe care toata lumea asteapta sa o vada, spun ca desginerii ar fi cel de la Ralph & Russo, care s-au ocupat si de rochia pe care logodnica Printului Harry a purtat-o la sedinta foto oficiala, de logodna.

Familia Regala Britanica este cunoscuta pentru alegerile traditionale pe care le-a facut in trecut, nu doar din punct de vedere vestimentar. Acum a venit randul lui Meghan Markle sa isi aleaga cea mai ravnita rochie din viata sa, in conformitate cu protocolul regal.

De la designul in forma de ,,A" al rochiei lui Kate Middleton, pana la tinutele pe care se presupune ca le va purta logodnica Printului Haryy, exista unele diferente, cel putin dupa parerea presei de specialitate. Se pare ca Meghan va indrazni sa incalce, usor, regulile impuse de noul titlu de ,,printesa".

Zvonul ca Ralph & Russo ar fi creatorii tinutei, ar fi fost dat de un apropiat al Casei Regale, insa nu s-a transformat in informatie oficiala. Cu preturi pornind de la 41 000 $, tinuta lui Meghan se doreste a fi o combinatie intre traditia Regala si glam-ul Hollywoodian.

Desi inca nu exista imagini care sa ne dea indicii despre cum ar putea sa arate rochia lui Meghan. ultima colectie a designerilor este atent urmarita si disecata in amanunt de cei care abia asteapta sa afle totul:

FULLSCREEN
Meghan Markle a ales designerii pentru nunta anului. Cine se va ocupa de cea mai dorita rochie a viitoarei ,,printese"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies