Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul regal? Fanii sunt entuziasmați de gestul Ducesei

Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul regal? Fanii sunt entuziasmați de gestul Ducesei
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, masina, protocol,
Data: 26 Septembrie 2018
Aseară, Meghan Markle a avut primul ei angajament pe cont propriu, fără prințul Harry și, de la bun început, Ducesa de Sussex ar fi încălcat tradiția într-un mod foarte subtil.

Marți seară, Meghan Markle - soţia prinţului Harry al Marii Britanii - a participat la primul ei angajament regal individual, asistând la vernisajul unei importante expoziţii de artă, din centrul Londrei, la Royal Academy of Arts. 

Citește și: Numele de cod ale lui Harry și Meghan, dezvăluite. Care e identitatea secretă a cuplului regal

Vernisajul celebrează arta din Melanezia, Micronezia şi Polinezia, o regiune întinsă pe o suprafaţă vastă din Oceanul Pacific, ce include Noua Guinee, Insulele Paştelui, Hawaii şi Noua Zeelandă. 

La sosire, Ducesa de Sussex a făcut un gest neașteptat. După ce a coborât din mașină, a dat mâna cu una dintre gazdele evenimentului, apoi și-a închis singură portiera. 

Gestul a stârnit numeroase reacții pe Twitter, fanii arătându-se de-a dreptul entuziasmați că noua membră a familiei regale a rămas cu picioarele pe pământ.

Corespondentul regal pentru The Sun, Emily Andrews, a scris: ”Ducesa de Sussex ajunge la Academia Regală. O prințesă care încă își mai face timp să închidă portiera. Bravo, Meghan!”.

 

Între timp, alt utilizator al socia media a comentat: ”Prima oară în viață când văd o prințesă la datorie închizându-și singură ușa de la mașină”.

Altcineva a scris, entuziasmat: ”Arată superb și ador faptul că a închis portiera după ea”.

Deși gestul este surprinzător pentru cineva de rangul ei, nu este pentru prima oară de când Meghan a intrat în familia regală și își închide portiera singură.

De exemplu, săptămâna trecută, Ducesa a ajuns la Palatul Kensington, într-o mașină neagră, alături de mama ei, Doria Ragland, și soțul Harry.

După ce mama sa a coborât din mașină, fosta actriță a închis portiera în urma ei.

Deși nu există o regulă clară în această privință, Regina Elisabeta și Ducesa de Cambridge aleg să îi lase pe alții să închidă portiera mașinii în urma lor.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul regal? Fanii sunt entuziasmați de gestul Ducesei
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO