Meghan Markle a stârnit controverse la Wimbledon. ”Ar trebui să se întoarcă în America”

Meghan Markle a stârnit controverse la Wimbledon.  Ar trebui să se întoarcă în America
Meghan Markle la Wimbledon
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Wimbledon,
Data: 09 Iulie 2019
Recent, Meghan Markle și-a făcut apariția la Wimbledon, iar echipa ei de securitate au încercat să le interzică fanilor să-i facă poze Ducesei de Sussex.

Ducesa de Sussex și-a făcut apariția în tribunele de la Wimbledon pentru a urmări meciul Serenei Williams, alături de prietenele sale, Genevieve Hillis și Lindsay Roth.

Citește și: Harry și Meghan l-au botezat pe Archie. Primele poze oficiale

Fanii au fost încântați să o vadă dar, cu toate acestea, conform Daily Telegraph, echipa de protecție a Ducesei de Sussex le-au interzis acestora să-i facă poze, în special dacă stăteau pe același rând cu ea. Aceștia au motivat că Meghan se află acolo ca persoană privată.

Prezentatorul Good Morning Britain, Piers Morgan, a avut ceva de spus pe marginea acestui subiect: ”Dacă mergi la Wimbledon cu bilete gratuite în loja regală, având cele mai bune locuri și dacă îți iei și cele mai bune două prietene... ești o persoană publică. 

Dacă dorești să fii privată, du-te înapoi în America și trăiește în privat”. 

Când coprezentatoarea sa, Susanna Reid, a mărturisit că înțelege nevoia membrilor familiei regale pentru intimitate, Piers a explodat: ”În loja regală, la Wimbledon. Cu toate camerele de luat vederi deasupra capetelor lor.

Nu este un loc privat. Dacă vrei să rămâi o persoană privată, nu te duce în loja regală la Wimbledon. Sincer, mi se pare o glumă. Ar trebui să se hotărască ce-și dorește - intimitate sau celebritate?”.

De asemenea, ținuta lui Meghan a atras remarci negative. Aceasta a preferat să apară la eveniment în jeans, jachetă albă și pălărie. De asemenea, Meghan a purtat un colier cu litera A, de la Archie, pe el.

Locurile în care a stat, în secțiunea membrilor exclusivi, presupun un cod vestimentar strict, care interzice hainele de denim. 

În ciuda declarațiilor lui Piers, ducesa de 37 de ani nu s-a aflat în loja regală, ci mai degrabă în secțiunea VIP, pentru a urmări meciul Serenei Williams.

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle


FULLSCREEN
Meghan Markle a stârnit controverse la Wimbledon. ”Ar trebui să se întoarcă în America”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO